Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.
OstroVit Sos Szarlotkowy Zero Cukru to pyszny, aromatyczny sos szarlotkowy bez dodatku cukru. Zastosowane substancje słodzące, takie jak erytrytol i sukraloza, zapewniają niską kaloryczność, a jednocześnie intensywny smak. Naturalny błonnik bambusowy dba o konsystencję sosu i daje uczucie sytości, sos zawiera również dodatek liofilizowanego jabłka. Wygodna butelka umożliwia precyzyjne dozowanie. Idealny dla wegetarian i wegan, ten sos to doskonały dodatek do deserów, naleśników i dietetycznych przekąsek, dodający im owocowej świeżości.
OstroVit Sos o smaku szarlotki Zero Cukru (300g):
Zalety stosowania sosu OstroVit Zero Cukru:
OstroVit Sos o smaku szarlotki Zero Cukru to smak szarlotki zamknięty w poręcznej butelce, który wzbogaci Twoją kuchnię, a w szczególności takie potrawy jak naleśniki i placki.
Skład: Woda, substancja słodząca: erytrytol; błonnik bambusowy, liofilizowane jabłko (1%), substancja zagęszczająca: guma ksantanowa; regulator kwasowości: kwas mlekowy; aromaty, barwnik: karmel amoniakalny; substancja konserwująca: benzoesan sodu; substancja słodząca: sukraloza.
Produkt może zawierać mleko (łącznie z laktozą), soję, orzeszki ziemne, inne orzechy, nasiona sezamu, zboża zawierające gluten, jaja, skorupiaki, ryby.
Nie spożywać w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników produktu. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Masa netto produktu: 300 g
Ilość porcji w opakowaniu: 60
Wielkość porcji: 5 g
Wartość odżywcza w porcji (5 g) | w 100 g
Wartość energetyczna - 2 kJ / 0 kcal | 30 kJ / 7 kcal
Tłuszcz - 0 g | 0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g | 0 g
Węglowodany - 0,6 g | 11 g
- w tym cukry - 0 g | 0,7 g
- w tym alkohole wielowodorotlenowe (poliole) - 0.5 g | 10,4 g
Błonnik - 0,1 g | 2,1 g
Białko - 0 g | 0 g
Sól - 0.01 g | 0 g
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.